top of page

Tankens kraft

 - dit selvvurderede helbred har enorm betydning!Da jeg i sin tid læste folkesundhed, så var der nogle studier der overraskede mig mere end andre. 

Særligt de studier der påviste signifikansen af hvad det gjorde ved menneskers levetid, når de skulle pege på hvor raske eller syge de troede på, at de ville være eller blive gennem livet. 

Og endda hvordan deres vurdering af egen levealder også kunne påvirke lige præcis længden af deres liv.

Ikke at jeg IKKE selv havde den overbevisning - men at man ligefrem havde forsket SÅ meget og så grundigt inden for det felt allerede………det overraskede mig.

For mig var det egentlig nok bare en  anden måde at få vist hypotesen med det “halvt fyldte eller det halvt tømte glas” på! Altså hvordan vores positive og negative overbevisninger påvirker vores helbred markant.


Der er for længst forsket en masse i både placebo og nocebo. Hvordan vi i virkeligheden er i stand til at helbrede os selv, når vi tror vi modtager behandling eller hvordan vi desværre kan blive endnu mere syge, når vi selv tror vi er syge eller modtager besked om alvorlig sygdom.


For en person, der f.eks. diagnosticeres med cancer, har det naturligvis en traumatisk og livsændrende effekt. På mange måder vil der altid være et liv før diagnosen og et liv efter.


Jeg har set nok forskning til, at jeg tror på at det bl.a. er af afgørende betydning hvordan diagnosen formidles. Hvilken risiko der formidles og hvilket håb personen der får diagnosen bliver givet.


Heldigvis er der virkelig meget der tyder på, at vi som mennesker også har en selvhelbredende evne. 


Og hvordan kan man så bruge denne viden aktivt?


Som Ny Tids Healer  tror jeg naturligvis på, at man kan booste den selvhelbredende evne. At man kan skabe større balance og at man kan reducere den negative effekt, det kan have på krop og sind at modtage en alvorlig diagnose.


Min egen erfaring med at støtte klienter med f.eks. cancer er, at de formår at være i den behandling, de modtager i sygehusvæsenet på en mere balanceret og tilstedeværende måde. Ofte ser jeg at de i højere grad formår at indtræde i en rolle, hvor de agerer som “ejere” af processen. Naturligvis med input, behandling, test og kontrol i det lægefaglige behandlingssystem. 


Jeg oplever også at de hurtigt har gode resultater. Både i reduktion af størrelsen af cancer knuder men også positivt i deres blodværdier. 

Og det oplever jeg naturligvis at den enkelte kan bruge som en positiv booster så spiralen bliver positiv og giver ekstra gå på mod. 


Sideløbende kan der pågå et healende arbejde med at finde til bunds i en evt. årsag til at sygdomme opstod og at traume forløse både før under og efter cancer diagnosen. 


Samtale er altid en vigtigt del af dette forløb og generelt så er det få af mine forløb med klienter der har modtaget en livsændrende diagnose, som f.eks. cancer, der vil være helt ens. 


Derfor begynder et sådant forløb hos mig altid med en telefonisk snak eller hvis det foretrækkes, så online. Her kommer jeg med mit bud på hvordan et forløb skal sammensættes og om det er fjernhealing, healing hos mig eller begge dele der skal til. 


Ofte vil jeg støtte op med Bachs blomstermedicin som forløser gamle tankemønstre og stress og som er særligt egnet til processen med behandling af en livsændrende sygdom. 
Comments


bottom of page