top of page

Den Ny Tids Healing & graviditet samt barsel

- i jordemoderfaglige rammer
Billede af Jonathan Borba

Forberedelsen til forældreskabet begynder ved undfangelsen. 

"Med Den Ny Tids Healing kan du få optimal balance og ro i din graviditet".

Tiden op til fødslen er ofte fyldt med både utålmodighed, spænding og stor forventning.

For mange gravide og par fylder det uvisse ved fødslen en del. Og for mange gravide opleves de fysiske forandringer mere eller mindre. Kroppen kan føles tung og  træt i perioder og nogle kvinder oplever også andre gener.

Graviditeten er den ultimative tid til forberedelse og forebyggelse. Den ultimative udviklingsrejse.

Den positive effekt ved at "have dette i tankerne", vil vise sig i barselstiden.

Og hvis du spørger mig så vil jeg sige; endda i småbørns årene.

De naturlige ubalancer som du måske oplever kan mindskes og din krop tilføres ekstra ressourcer så dit  ”overskuds depot” er godt fyldt op. Det jordemoderfaglige element vil være en naturlig del af mine seancer, hvor du kan lære mere om graviditeten som udviklingsrejse og transformationen til forælder rollen.

 

Graviditeten drejer sig nemlig langt fra om "kun" at forberede sig til fødslen. Det drejer sig i ligeså eller endnu højere grad om at forberede sig til at modtage sit barn og blive forælder og at være i optimal balance.

Jeg har en holistisk tilgang til både graviditet og fødsel og jeg deler gerne ud af mine spirituelle råd og vejledning, som med fordel kan skræddersyes til dig, din partner og din baby.

Til gengæld så har jeg også den jordemoderfaglige finger på pulsen. Jeg tøver derfor ikke med, at vejlede dig fra den jordemoderfaglige vinkel og jeg henviser dig også til en læge eller en anden specialist hvis jeg finder det nødvendigt.

"Markedet for fødselsforberedelse er lidt af en jungle. Hvad skal man vælge og hvad skal man ikke"!

Du får min anbefaling så du kan træffe det bedste valg!

Måske har du allerede læst under FAQ’s,  at jeg bl.a. både er uddannet Jordemoder samt har endnu en uddannelse i folkesundhed & forebyggelse – Master of Public Health. Ellers er du velkommen til, at kigge med der også.

 

Har du et uafklaret spørgsmål til din fødsel er der bestemt plads til det. Jeg har også arbejdet. med obstetrisk akupunktur og akupressur, så har du spørgsmål eller ønsker i forhold til modning op til din fødsels, så er disse også velkomne.

Jeg kommer gerne med forebyggende kostråd til din graviditet, fødsel og de første barselsdage. 

Se også med på min blog! - her finder du/I emner om fødselsmodning, igangsættelse af fødslen, Den Ny Tids Healing og forløb med både gravide, barslende, børn og meget andet.........

 

Jeg er mester i, at finde optimale stillinger til dig under healingen. Også selvom det er sidst i din graviditet!

Du/I kan booke tid online via min bookingside her på web'en. Du er også velkommen til at benytte en gratis afklaringssamtale. Den finder du også via min bookingside.

Den Ny Tids Healing  efter fødslen

Genvind hurtigere din balance og få optimalt overskud! 

 

At gennemgå en fødsel og blive mor/forældre er naturligvis noget helt særligt!

For både krop og sind kan det være lidt af en kraftpræstation og noget af en udviklingsrejse.

Som kvinde har din krop højst sandsynligt være på lidt af et arbejde. 

Du skal samtidig lære dit barn at kende, lære at amme og du gennemgår en af livets  naturlige udviklingskriser i transformationen fra at være DIG til, at blive MOR.

Uanset hvad du før er blevet fortalt, så er det dig der skal lære dit nyfødte barn  amningens  kunst. Samtidig med, at du måske gør dig din første erfaring med amning, så gør din baby sig også sine første erfaringer med livet uden for livmoderen. Opgaven med,  at vise din baby vejen til hvordan amningen lykkes, er din. Og opgaven kan helt naturligt  være udfordret på forhånd hvis ”overskuds kontoen” er i bund.

  • Med healingen genvinder du hurtig din balance og du får mere energi og overskud til, at finde dig til rette i den nye rolle som mor

  • - eller for den sags skyld også som far/eller partner. (Som sagtens kan modtage healing også)

  • Healing kan benyttes hvis du har fysiske gener efter din fødsel, har ondt i bristninger osv.

  • Har du udfordringer med amning, ondt ved amning eller har/har haft brystbetændelse så hjælper healingen dig i balance og med helingen af de gener du oplever.

  • Har du manglende overskud, er træt og trist så giver healingen dig en booster til dit psykiske velbefindende og overskud

Billede af Adele Morris

​Vi kan desuden kombinere healingen med en efterfødselssamtale.

Samtaler om fødslen med en jordemoder kan man aldrig få for mange af!

Her kan far/din partner også deltage.

​Den ny tids healing, det jordemoderfaglige og mine øvrige spirituelle kompetencer giver mig mulighed for at hjælpe jer med et sandt 360 graders redskab.

Du/I kan booke tid online via min bookingside her på web'en. Du er også velkommen til at benytte en gratis afklaringssamtale. Den finder du også via min bookingside.

bottom of page