top of page

Den Ny Tids Healing

Den Ny Tids Healing, er en helt unik metode - der giver dig mulighed for, at få healet på stort set alt.

Det er en særlig og meget kraftfuld healing men samtidig meget kærlig healing med kanaliserede beskeder. Du vil derfor opleve en dyb indre ro både under og efter healingen. Jeg tilbyder både Den Ny Tids Healing hvor du kommer til min klinik og som fjernhealing.

Fjernhealing er perfekt til dig der ikke har mulighed for at komme til min klinik. Eller som blot vil nyde en healing i dine egne omgivelser. 

Du kan læse mere om fjernhealing i boksen her på siden/længere nede.

Hvad er den Ny Tids Healing og hvordan kan det hjælpe dig?
"En healing hos mig i min klinik eller som fjernhealing er aldrig "bare" en healing".
IMG_3026[1]_edited.jpg

Mine healings sessioner har udviklet sig til en "360 graders vurdering" med Forskellige healende teknikker som primært er hentet i den Ny Tids Energi. Mit arbejde med healing har også budt på en ny healings metode som jeg har fået kanaliseret via mit arbejde med den åndelige verden. Her fra bliver jeg stadig undervist og guidet.

Under healingen er jeg kanal for en højere kraft - den universelle guddommelige energi. Jeg arbejder bevidst med lyset, energien og universet og for, at give dig en forståelse af hvad der skal til for, at du kan trives bedst muligt.

Er du på en søgen i din egen udviklingsrejse, så vil denne healing også kunne hjælpe dig ved, at skabe klarhed og fokus. Ved at være en ekstra styrke så du selv ser og mærker, at "lyset for enden af tunnelen" bliver lidt tydeligere for dig.

 

Jeg benytter mig ofte af den 360 graders pallette jeg har af andre spirituelle og alternative metoder.

Via healingen kan jeg forankre og heale på det der bliver vist og det som kommunikeres specielt til dig.

Jeg oplever at alle kan få gavn og glæde af Den Ny Tids Healing. Healingen skaber balance, harmoni samt fred og ro i krop og sind.

Healingen balancerer dit energisystem, giver dig fornyet energi og aktiverer også kroppens egen evne til løsne blokeringer og stagneret energi.

Den Ny Tids Healing styrker immunforsvaret og er effektiv mod bl.a. betændelsestilstande, muskel- og ledsmerter. Healingen har effekt på mange ubalancer og udrenser samt afgifter kroppen for gamle affaldsstoffer. Denne healing kan med stor fordel benyttes til andet end fysiske symptomer og smerte i kroppen. Er du stresset eller trist og føler du, at du har brug for at finde overskuddet og glæden igen, så kan denne healing varmt anbefales.

Fjernhealing

Sådan foregår fjernhealing m. Ny Tids

Healing  - hvad vil du mærke?

Før healingen vil jeg forklare dig hvordan du kan indstille dig og hvad du selv kan gøre for at modtage healingen bedst muligt. Selve healingen foregår ved, at jeg åbner et healende felt, hvor jeg kan inddrage dig og herigennem foretage healingen.  

Jeg benytter en række teknikker fra den Ny Tids Healing.

Hvad vil du mærke?

Under healingen vil du måske mærke varme, kulde en nænsom prikken eller sitren. Nogle ser også farver. Du vil føle en afslappet tilstand og måske endda falde i søvn. Det har dog ingen betydning for effekten af healingen om du mærker noget eller ej. Efter healingen taler vi igen om, hvordan det var og jeg formidler de beskeder der vil være kanaliseret til dig samt giver dig øvrige vejledninger.

Vigtigt når du booker en fjernhealing

Når du booker en fjernhealing er det vigtigt at du oplyser både dit mobilnummer og din email. På mail modtager du en bekræftelse på aftalen og dit mobilnummer benytter jeg til kommunikere med dig efterfølgende og formidle de beskeder der er til dig.

Ofte har vi i forvejen aftalt at jeg ringer dig op efter healingen.

Efter en fjernhealing anbefaler jeg også at du giver dig selv mulighed for ro både under og efter healingen. Her er det også vigtigt at huske at drikke godt med vand efterfølgende.

Kan jeg nøjes med en enkelt healing?

En enkelt healing med Den Ny Tids Energi kan sagtens stå alene.

Min erfaring er også, at der ikke skal et bestemt antal healinger til før der opleves en virkning. Det hele afhænger selvfølgelig af, hvad du ønsker at få hjælp til med healingen. Du kan benytte denne form for healing alene men du vil sagtens kunne bruge healingen til at støtte op om andre behandlingsformer også. Der er ingen tvivl om, at det vil hjælpe dit system og din proces - uanset om healingen er et supplement til øvrige behandlinger eller du udelukkende benytter healing.

Har du så god gavn og glæde af min healing at du ønsker at købe et forløb med healinger hos mig, så kan du købe mit "klippekort" som du finder på min booking side. Her køber du "klippekort" til enten healing i min klinik eller til fjernhealing.

Sådan foregår healingen hos mig i min klinik - hvad vil du mærke?

En healing begynder altid med en afklarende samtale om udfordringerne/ønsket for healingen. Her forklarer jeg dig hvad en healing er og hvordan det virker. Selve healingen foregår påklædt, liggende med et tæppe omring dig, i fredfyldte omgivelser. Stille musik og små lavendelposer på øjnene gør, at du slapper af, mens healingen foregår. Jeg benytter bl.a. en række teknikker fra den Ny Tids Healing. Jeg benytter mig ikke nødvendigvis af at heale ved, at placere mine hænder direkte på din krop. Under healingen vil du måske mærke varme, kulde en nænsom prikken eller sitren. Nogle ser også farver. Du vil føle en afslappet tilstand og måske endda falde i søvn. Det har dog ingen betydning for effekten af healingen om du mærker noget eller ej. Efter ca. 45 min taler vi igen om, hvordan det var og jeg formidler de beskeder der vil være kanaliseret til dig samt giver dig øvrige vejledninger.

Efter healingen

Efter behandlingen er det vigtigt, at du drikker rigeligt med  vand da din krop har brug for dette til udrensningen. Helst det  kommende døgn. Desuden vil jeg anbefale dig, at give dig selv  plads og ro efter healingen og ikke have for travlt eller for mange  aftaler. Dette og andre tips & trics til at støtte yderligere op omkring  in healing, vil jeg fortælle dig efter sessionen.

Er du fortsat i tvivl om healing er noget for dig?

Hvis du er i tvivl om Den Ny Tids Healing er noget for dig, er du  hjertelig velkommen til, at skrive til mig via min kontaktform.  Så vender jeg retur til dig. Du er også velkommen til at kigge i FAQ  som du finder i toppen af min forside. Det kan jeg varmt anbefale. 

bottom of page