top of page

Lighthause Soul Coaching

Ønsker du at skabe forandringer i dit liv? 

- eller udvikle dig som person?

Måske befinder du dig i en af livets udviklingskriser?

Vil du gerne have kastet lys over en særlig udfordring? - og måske have hjælp til at få bevidstgjort årsagen og sat lidt ekstra skub i processen?

 

Foretrækker du at blive hjulpet på vej via samtale, coaching og healing.

Jeg benytter min spirituelle intuition og clairvoante evne når jeg vejleder dig.

Jeg mange års erfaring i arbejdet med vejledning af mennesker i både de glædelige, udviklende,  sårbare og vanskelige perioder af deres liv. 

TQQU4202[1].JPG

Udgangspunktet for sessionen er det du bringer ind i den. Det som du gerne vil have hjælp til, at få belyst og gerne vil arbejde med. Derfor vil din session naturligvis være unik og  tilpasset lige præcis dig.

 

At vælge nye veje eller nye måder at anskue sit liv og verden på, kan af og til være en udfordring i sig selv. Healingen er med til, at skabe en blid og kærlig støtte i den proces og jeg ser at det skaber ekstra ro, styrke og glæde. 

En Lighthause Soul Coaching er f.eks. for dig der:
  • Har brug for vejledning og støtte

  • Gerne vil skabe balance og forståelse i en udviklings- og livskrise 

  • Gerne vil have hjælp til at rette fokus på dit potentiale (- finde ind til din sjælevej)

  • Ønsker udvikling på områder i dit liv 

  • Har udfordringer i dit liv, hvor du efterhånden ser en gentagelse og gerne vil ud af den cirkel

  • Gerne vil styrke din vej ud af handlemåder, gamle mønstre eller vaner

  • Er parat til at skabe forandringer for dig selv og arbejde med i processen 

Sessionen varer 1,5 time, inkl. healing i ca. en halv time.

Jeg overholder naturligvis en række etiske regelsæt og har bl.a. tavshedspligt. Du kan derfor forvente en tryg og fortrolig session hos mig.

Du kan booke denne session via min booking side, som du finder på min forside.

 

Er du i tvivl om en Soul Coaching er det rette for dig? - så er du også meget velkommen til at booke en gratis afklarende telefon samtale via min booking side. 

Du er naturligvis også mere end velkommen til, at kontakte mig via min kontaktform, så vender jeg retur til dig.

Du skal dog være opmærksom på, at en Soul Coaching ikke er en “klassisk clairvoyance”,  hvor din fremtid/det der ligger til dig i fremtiden formidles eller hvor jeg “spår” om fremtiden.

Soul Key Terapi

Hvad er Soul Key terapi?

Soul Key terapi er et helt unikt og fantastisk værktøj, der bl.a. indeholder regression via hypnotisk trance.

 

Det er en avanceret hypnose form hvor fokus er at forløse udfordrende eller traumatiske oplevelser samt at tage erfaring og læring med dig videre. Fokus kan også være at blive mindet om din sjæleopgave og blive klogere på dine kernekompetencer.

 

Soul Key terapien støtter din spirituelle udvikling og du vil modtage healing og energimæssig støtte fra det åndelige plan under sessionen.

I en Soul Key session kan du bl.a. opleve:

 "Livet” i din mors mave og din barndom - forståelse for valg og forløsning

Tidligere liv - forståelse for valg og forløsning

Livet mellem livene

Indsigt i egentlige livsopgave

Afklaring af personforhold i nuværende liv

Forløsning af fysiske skavanker

Forløsning af tankemønstre

Afklaring af valg af eget liv samt situationer og valg i nuværende liv

Kendskab til egen sjæl, øget sjælsperspektiv og sjælsbevidsthed

Møde med åndelige vejledere, afdøde, lys væsener, sjæle familie, sjælsråd m.m.

Spirituel healing

IAPU7602[1].JPG

Se et par  Soul Key klient cases  længere nede på  denne side

Hvordan foregår en Soul Key terapi?

Sessionen tager ca. 3 timer.

Du vil modtage et klient skema til forberedelse af din session og med anbefalinger til hvordan du får det optimale udbytte. Klient skemaet skal du sende til mig forud for sessionen og det skal bl.a. også hjælpe med, at vi finder det rette fokus til din session.

Jeg vil også bede dig underskrive en persondataerklæring hvis du ønsker en lydfil af sessionen. 

 

Når du kommer til sessionen, starter vi med en kort, indledende og afklarende samtale. Jeg guider dig herefter ind i den hypnotiske trance og videre på din rejse ind i den åndelige verden og/eller tilbage i tiden. Vi er hele tiden i dialog, hvor jeg guider dig, og du fortæller, hvad du oplever.

Det er som regel en smuk, rørende, forløsende, healende og oplysende oplevelse. Du er hele tiden bevidst om, at du er i hypnose, og du vil huske oplevelsen lige som almindelige minder efterfølgende.

Efter hypnosen runder vi af med en kort samtale.

Du får noter med dig med det samme og lydoptagelsen tilsendt efterfølgende.

Du vil kunne se frem til en tryg, rolig og udviklende session og som altid håndterer jeg naturligvis disse fortroligt og etisk korrekt samt efter gældende GDPR lovgivning.

Kan alle hypnotiseres?

Ja, det kan de!

Det kræver ingen særlige forudsætninger.

Hypnose er en naturlig tilstand af afslappelse og koncentration i kombination. Det er en tilstand som alle har evnerne til at opnå.

Som klient i hypnose har du faktisk endnu større kontrol end du har til daglig! – for du befinder dig i en tilstand hvor din bevidsthed udvider sig så den også har adgang til underbevidstheden!

Antallet af detaljer og det tempo indtrykkene kommer i kan variere alt efter, hvor vant du er til at bruge din fantasi, meditere og om du har været i hypnose før.

Jeg oplever at nogle klienter ”bare” skal ”øve” sig lidt på at befinde sig i den hypnotiske tilstand. Her er det min oplevelse, at det oftest drejer sig om, at klienten har lidt usikkerhed i forhold til det de skal til at opleve i sessionen eller fordi de er påvirkede af noget af den gængse tro omkring hypnose som f.eks. manipulation, tab af kontrol, naivitet og  intelligens.

Dog er der hverken sammenhæng mellem intelligens, naivitet eller at kunne slippe kontrol osv. for at kunne blive hypnotiseret.

Jeg oplever også, at de klienter der føler sig tiltrukket og er nysgerrigt interesserede  i Soul Key hypnosen, ofte og helt automatisk har en intension der også gør, at de sagtens kan gå i hypnose og modtage visuelle indtryk.

Den lille gruppe af personer (10%) man kan kalde ”lavt hypnotiserbare” kan godt gå i trance via hypnose men det kan blot kræve lidt mere tålmodighed. (Brug af antidepressiv medicin, svær hjerneskade og andre sygdomme kan selvfølgelig gøre trancearbejdet vanskeligere og derfor beder jeg dig altid om at udfylde et klientskema inden seancen.)

Du får:

3 timers session med samtale før og efter hypnosen., SoulKey hypnose og healing

Lydoptagelse på lydfil til download

Skriftlige noter

Du booker en session ved at udfylde min kontaktformular eller ved at skrive til mig på min mail - hello@lighthause.dk

Sessionerne vil foregå hos mig i min klinik i Charlottenlund.

Introduktionspris: Kr. 1200,- (normal pris kr. 1900,-)

Soul Key terapi case 1

Jeg modtog en kvindelig klient i Soul Key Terapi, som gav udtryk for, at hun havde en udfordring med at træffe valg! For denne kvinde var det alle livsvalg - store som små og hun følte en utryghed og en usikkerhed i forhold til disse. Særligt om hun nu valgte det rigtige!

Kvinden var generelt glad og meget tilfreds med sit liv.

Under hypnosen blev kvinden vist et tidligere liv, hvor afslutningen af det pågældende liv indtraf pludseligt og i en hændelse hvor kvinden tog et valg der første til afslutningen på det liv.

Ved at få mulighed for at kigge med på det tidligere liv samt den hændelse som skulle blive afslutningen på det liv og ved at få healet på dette i sessionen, så kunne kvinden pludselig finde forståelse i hvorfor det "at vælge" syntes så vanskeligt!

Få dage efter vores seance modtog jeg en fin og glædelig besked fra denne kvinde.

Hun havde uden besvær og uden for mange tanker, taget en beslutning om en ny livsvej.

Kvinden mærkede en tydelig forskel og en lethed i forhold til det at skulle vælge!

(Denne case er delt efter aftale med klienten)

Soul Key terapi case 2

Jeg havde en mand i Soul Key Terapi som havde udfordringer med at føle sig til rette på denne jord, i sit jordiske liv og med sig selv.

Ofte med en tendens til trist humør og lidt depressive tanker. Efter samtalen omkring hans liv, syntes der også at være en tendens til selvskade i form af alt for hård træning og et skift mellem alt for disciplineret kost og overdreven brug af alkohol.

I seancen var det hurtigt ganske tydeligt, at denne mand havde en sjælelig energistruktur der var ganske særlig!

Og det var den samlede oplevelse i hypnosen og det, at få kigget meget mere på sig selv som sjæl og på et tidligere liv, der gjorde at han endelig blev mindet om den særlige sjæl han var.

Kort efter vores Soul Key seance modtog jeg en fin besked fra denne mand, hvor han fortalte hvor glad han var for, at være blevet mindet om hvem han i virkeligheden var! Han kunne nu se, at han havde "vendt sig selv og sin sjæl ryggen" 

Og for første gang i lang havde valgt at lægge sine ekstreme forhold til livsstil bag sig og kunne samtidig se og mærke, at der skulle være en blidere balance.

Efter endnu en opfølgende tilbagemelding var det tydeligt, at denne mand rent faktisk kunne holde sig ude af sine "dårlige vaner".

(Denne case er delt efter aftale med klienten)

bottom of page