top of page
 • Hvad kan jeg få hjælp til med en healing hos dig?
  Stort set ALT kan heales med Den Ny Tids healing, som er en helt unik metode. Du behøver dog ikke at have et bestemt problem for at komme til en healing hos mig. Man kan sagtens bare få en healing fordi det giver et energiboost og er afslappende og behageligt. Du behøver heller ikke at tro på healing for at det har virkning! Jeg modtager bl.a. klienter der bruger min healing til, at få balance og glæde og til at finde ind til sig selv. Fordi de helst vil udleve deres fulde potentiale. Andre klienter kommer hos mig fordi de har stress eller emotionelle udfordringer og føler at de har brug for at finde glæden igen. Og nogle kommer fordi de ønsker, at booste en særlig proces eller en livsstil, hvor de har behov for at komme mere væk fra deres styrende tanker, hvor angsten for at præstere f.eks. stopper det kreative flow. Du kan også læse flere eksempler på min Instagram i det fastgjorte opslag øverst på min side. Hvis du er i tvivl om healing er noget for dig er du hjertelig velkommen til, at skrive til mig via min kontaktform. ​
 • Skal man tro på healing for at det virker?
  Det er ikke nødvendigt at du tror på healingen for at du får en virkning. Healingen skaber ændringer i energisystemet, som vi har alle har! Uanset om vi mærker det og tror på det eller ej! Du kan selvfølgelig støtte healingsprocessen ved at vælge at stole på den. Jeg supplerer ofte healingen med klarsyn, der bidrager til, at skabe indsigter i, hvilke blokeringer eller overbevisninger, der er forbundet med det, jeg skal heale på dig. At gå i dialog om det, jeg ser under healingen med mit klarsyn, hjælper dig til at få en bedre forståelse, så du lettere kan undgå at få den samme blokering igen senere. Viljen til at få nye indsigter til din selvudviklingsproces og åbenhed for dette samarbejdet og dialogen, er en stor fordel, hvis du vil have et langvarigt resultat ud af healingen.
 • Hvad er healing?
  Healing betyder helbredelse, helende eller at hele – og er et låneord fra engelsk. Under healing foretages en energioverførsel af den universelle energi, hvorefter kroppen kan forløse de blokkeringer i energisystemet, som påvirker helbredet negativt. Healing er en behandlingsform der altid har været tilgængelig her på jorden. Healing og håndspålæggelse har historisk set været praktiseret i mange former og optræder i mange forskellige samfund. Med andre ord, så har der gennem menneskets historie altid eksisteret helbredelsesmetoder baseret på overførsel af universel, altgennemtrængende livsenergi. Den samme energi som frembringer og opretholder alt liv i universet.
 • Hvad er Den Ny Tids Healing?
  Jeg er efterhånden blevet undervist i Den Ny Tids Energi- og Healing ad flere veje og fra forskellige undervisere. Med det shamanistiske spor er jeg kommet tættere på, at finde ind til min egen vej og retning i min "metode" at heale på. Fælles for Ny Tids Healings metoderne som jeg praktiserer er, at det er intelligente energier som tilpasser sig din proces, så du kun får det du er klar til og har brug for. Jeg arbejder bevidst med den åndelige verden og med lysvæsener, engle, universet, og lyset. Og ofte med kanaliserede beskeder her fra. Min RAB registrering via HealerRingen har jeg bl.a. fået på baggrund af min 1 årige uddannelse som Ny Tids Healer på Den Ny Tids Healerskole.
 • Hvordan forbereder jeg mig til en healing hos dig?
  Du behøver egentlig ikke at forberede dig men jeg plejer at anbefale nedenstående: Mød gerne op til sessionen upåvirket af alkohol, rusmidler, energidrik eller andre former for stimulanser. Sørg også gerne for, at være veludhvilet inden sessionen og planlæg gerne din dag så du ikke skal skynde dig videre til noget andet, men har ro til at integrere det der er sket under behandlingen. Jeg plejer også at anbefale, at du ikke indtager alkohol dagen før, samme dag og dagen efter en healing, da det efter min mening giver dig det bedste udgangspunkt for at modtage healingen helt optimalt. Hvis du lider af alvorlige psykiske udfordringer, skal du kontakte mig inden ud booker en tid, så jeg kan vurderes om du vil have glæde af min hjælp.
 • Hvad er HealerRingen?
  Jeg er medlem af HealerRingen og under godkendelse som RAB healer i kraft af min uddannelse som healer og min autorisation som Jordemoder. HealerRingen arbejder på, at udbrede kendskabet til healing og er samtidig din garant for, at medlemmerne af HealerRingen har en healer uddannelse af en vis længde og kvalitet.
 • Er du uddannet jordemoder?
  Ja det er jeg! Jeg har en dansk autorisation, hvilket betyder, at jeg skal overholde en række regler og rammer når jeg udfører det jordemoder faglige hverv. Jeg har arbejdet på mange fødesteder og i flere steder i verden. Jeg var den første der tog initiativ til, at få et semester på jordemoderuddannelsen godkendt til, at blive afholdt i New Zealand. Jeg var fascineret af systemet i New Zealand, der giver den gravide mulighed for, at vælge sin egen jordemoder præcis som vi vælger vores egen læge her i Danmark. Desuden så var jeg fascineret af det store forebyggende arbejde som blev prioriteret og som man fandt absolut nødvendigt for en sund graviditet, en tryg fødsel og en barselsperiode i harmoni - med lette amme forløb og god vejledning. En signifikant forskel fra Danmark til New Zealand var bl.a. antallet af besøg hos/af en jordemoder både før og efter fødslen. Fødslen blev naturligvis også varetaget af den samme jordemoder og ofte på hospital. Så det at have sin egen jordemoder var altså ikke betinget af om man valgte en hjemmefødsel eller ej. Jeg havde en fantastisk læreproces i New Zealand med masser af god faglig sparring og udveksling samt tips og teknikker som jeg ikke har mødt andre steder i verden – og som jeg fortsat glædeligt deler ud af. Min jordemoder mentor i New Zealand benyttede f.eks. Bachs Blomtermedicin som et helt normalt supplement til de gængse medicinske metoder. Det var jo fantastisk for mig at opleve og lære af og fantastisk at se, at man ikke behøvede at være ”skabs holistisk” i New Zealand. Her koblede man det man ønskede på din sundhedsfaglige pallette så længe man praktiserede forsvarligt og ansvarsfuldt. Jeg har i øvrigt også været med til at føde den New Zealanske model ind på det danske hospital. Som et forsøg – der desværre viste, at det var for dyrt at implementere i Danmark! De mange tilfredse gravide og fødende der var her talte deres helt eget sprog!
 • Har du erfaring som privat praktiserende jordemoder?
  Ja! - her har jeg også været pionér. Det gav næsten sig selv når jeg havde fået erfaring med det system der var i New Zealand. Mine primære ydelser var svangre konsultationer, fødselsforberedelse, undervisning i amning og hjælp i barselsperioden. Mit arbejde med min private praksis fik mig ofte til at stille spørgsmål ved de tilbud som vi som samfund ikke tilbød de gravide og fødende samt familier i Danmark. Så I en årrække læste jeg en Master i Folkesundhed og ledt på en rejse der indbefattede lederstillinger i både offentligt og privat regi. Og den private jordemoderpraksis den fortsatte – dog ikke på fuld tid, men der har var hele tiden gravide og særligt barslende med udfordringer der fandt min vej. Og det gør de i øvrigt stadig – heldigvis.
 • Hvad er forbindelsen mellem arbejdet som jordemoder og holistisk spirituel vejleder?
  For mig er det primært forebyggelsen der er forbindelsen. Min viden som åndelige og spirituel vejleder går fint hånd i hånd med min Master i Folkesundhed/forebyggelse og det jordemoderfaglige. Faktisk ser jeg ikke, at det ene kan erstatte det andet i den model som jeg har valgt at arbejde med. Mit bedste råd til dig som gravid (eller hvis du ønsker at blive gravid) det er FORBEREDELSE – og hellere for meget end for lidt! Hvis du enten forsøger at blive gravid eller du er gravid - men fortsat er i tvivl om du forstår hvad jeg mener? – så er du naturligvis mere end velkommen til, at kontakte mig via min kontaktform på min forside, så vender jeg retur til dig hurtigst muligt og kommer med en uddybende forklaring.
 • Master of Public Health - hvorfor? og hvordan passer den så ind?
  Jeg oplevede nedskæringer inden for mit faglige speciale som jordemoder, som skærpede min nysgerrighed yderligere. Jeg havde en hypotese om, at ikke alle de anbefalinger som man som jordemoder giver den gravide, de fødende eller barslende er underbygget med evidens. Jeg var f.eks. optaget af hvorfor man reducerede antallet af svangrekonsultationer hos jordemoderen, når både de gravide og jordemødre gav udtryk for at have et andet behov. Som jordemoder arbejder man med udgangspunkt i sundhedsstyrelsens retningslinjer og min nysgerrighed i forhold til den evidens/de undersøgelser der lå bag disse anbefalinger var bl.a. det jeg kunne forfølge på denne uddannelse. Jeg en afhandling der belyste hvad årsagen er til at der ændres i f.eks. anbefalinger i sundhedsstyrelsens retningslinjer. Jeg lærte selvfølgelig også en hel masse om folkesundhed generelt, både i Danmark men bestemt også i resten af verden. Og jeg lærte hvordan man tilgår undersøgelser med et kritisk blik og hvor valide de er. Desuden lærte jeg, at mange af de sundhedsanbefalinger som vi støtter os til igennem hele livet faktisk ikke er baseret på fakta/undersøgelser/evidens men snarere på tradition, kultur og gamle vaner der er overleveret fra sundhedsfaglige personer. Uddannelsen giver et godt afset og supplement til mit holistiske/spirituelle arbejde og arbejdet som jordemoder - og det giver mig en god mulighed for at kende fakta!
 • Hvad er Obstetrisk akupunktur?
  Den obstetriske akupunktur retter sig særligt til ualancer, symptimer og forebyggelse inden for fertilitet, gaviditet, fødsel og i barselperioden. Som jordemoder har jeg bl.a. benyttet akupunkturen til at behandle graviditetskvalme, gener ved væske i kroppen og til stimmulering af fødselens igangsættelse. Under fødslen har jeg brugt akupunkturen som smertelindring, til stimmulering af veerne/livmoderens arbejde, til at stimmulere en moderkage der ikke lige slipper af sig selv og til at stimmulere sammentrækningen af livmoderen efterfølgende.
 • Kan man benytte obstetrisk akupunktur til fødselens igangsættelse (fødselsmodning)?
  Mange gravide kvinder har naturligt nok en utålmodighed og bekymring i forhold til om fødselen går i gang af sig selv eller om denne skal igangsættes medicinsk. Jeg oplever desværre, at fokus på- og anst for at gå over tid og for den medicinske igangsættelse kan føre til, at den naturligt indtrufne fødsel lige præcis udskydes eller ikke indtræffer! Akupunktur kan ikke forcere en fødsel i gang hvis ikke krop og psyke er parat! Akkupunkturen kan dog være en god stimmulerende hjælper men det drejer sig i højere grad om, at få afbalanceret både krop og sind så der er optimal balance og mindsket angst og blokeringer. Jeg benytter derfor hellere individuelt tilpasset fødselsforberedenede behandling, hvor der altid indgår healing og kan indgå akupunktur samt en række andre fødselsstimmulerende metoder. Som jordemoder har jeg oplevet at både bekymringer, anst og traumer kan have en negativ effekt på sundehed/balance i både graviditet, i forhold til fødslens start og andre fødselsprocesser samt i barselsdagene. Som healer ser jeg til gengæld, at det er muligt at genoprette og afhjælpe mange af disse gamle ubalancer i både krop og psyke - og jo før jo bedre. Kig også med på min blog. Der vil være indslag som rummer emnet Den Ny Tids Healing og familidannelse.
 • Hvad er clairvoyance?
  Clairvoyance betyder klarsyn – altså at kunne se klart. Som clairvoyant bruger man dog ikke nødvendigvis kun klarsynet når man laver clairvoyance. Ofte er det en kombination af klarsyn, klarfølelse og klarhørelse. Selv får jeg vist billeder, ord og får hvisket ord eller bliver på anden vis ”prikket” på skulderen med formidling af mine guider. Jeg kan også blive præsenteret for fysisk smerte og følelser/stemninger. Clairvoyance kan bruges til, at give dig overblik over både udfordringer og muligheder i dit liv. Det er altså et redskab du kan bruge som vejledning til, at blive skubbet i den rigtige retning. Det er en fin metode til at få hjælp til at komme videre og til, at få det bedste ud af den situation du befinder dig i lige nu – eller i dit liv generelt. Du vil altid modtage konstruktiv og kærlig vejledning til dit højeste bedste når jeg formidler til dig via clairvoyance.
 • Er du uddannet Clairvoyant rådgiver?
  Ja det er jeg. Og heldigvis også meget andet… Jeg er eksamineret i forskellige discipliner inden for clairvoyance, den åndelige verden, spirituel/åndelig personlig udvikling og etik. Desuden så er jeg uddannet og trænet i mediumship, meditation og mindfuldness. Jeg er også uddannet i kommunikation, coaching, psykologi og pædagogik som jordemoder og gennem min lederuddannelse. Jeg har haft et hav af konsultationer med familier og gravide – og så har jeg coachet og kompetenceudviklet mine medarbejdere/team som leder. Jeg vil dog gerne understrege at jeg har mødt mange dygtige medier og clairvoyante, siden jeg i slutningen af 1980’erne, selv begyndte at arbejde aktivt med og trænede i forskellige alternative/spirituelle discipliner. De havde ingen eksamineret uddannelse bag sig! – men var alligevel dygtige inden for deres felt. Når det så er sagt, så synes jeg, at det er fint med uddannelse – det giver dog ikke nødvendigvis nogen garanti for, at personen som du sidder over for er en dygtig formidler af den åndelige verden eller den bedste formidler for dig. Efter min mening gør det ikke spor, at man har en anden eller flere uddannelser med sig "i bagagen" - og en god portion livserfaring!
 • Hvad er afdødekontakt? (mediumship)
  Det centrale i arbejdet med afdøde er, at skabe bevis for, at der er et liv efter døden. Det handler selvfølgelig også om, at bringe beskeder fra et familiemedlem, en ven eller et dyr som er gået over på den anden side (til den åndelige verden) til den person der ønsker kontakten. Og så handler det om, at være budbringer for den kommunikation og de beskeder som de afdøde ønsker, at bringe og som mange efterladte længes efter. Og JA – da jeg er medie, kan jeg kontakte og formidle beskeder fra afdøde. Som clairvoyant mestrer man ikke nødvendigvis kontakten til de afdøde. Det er en særlig disciplin! Er du uddannet i afdødekontakt (mediumship) Ja – jeg har taget uddannelse i både England og Danmark. Jeg har bl.a. set afdøde siden jeg var barn og det var også dette område af det spirituelle jeg først fik lyst til at udforske, udvikle og træne hos mig selv. Jeg havde først og fremmest brug for at teste hvad det egentlig var jeg kunne og hos nogle dygtige lære mestre. England er den tvivl det ultimative sted at lære denne form for kontakt til den åndelige verden, så det var selvfølgelig også der jeg begyndte. Siden har jeg haft lyst til at blive eksamineret her i Danmark, så jeg også har det papir på plads. Covid19 har rykket mi eksamen en smule – men den er i hus inden længe. Jeg søger fortsat sparring med dygtige undervisere i England – på flere forskellige skoler.
 • Er du uddannet i afdødekontakt (mediumship)?
  Ja – jeg har taget uddannelse i både England og Danmark. Jeg har bl.a. set afdøde siden jeg var barn og det var også dette område af det spirituelle jeg først fik lyst til at udforske, udvikle og træne hos mig selv. Jeg havde først og fremmest brug for, at teste hvad det egentlig var jeg kunne og hos nogle dygtige lære mestre. England er uden tvivl det ultimative sted, at lære denne form for kontakt til den åndelige verden, så det var selvfølgelig også der jeg begyndte. Siden har jeg haft lyst til at blive eksamineret her i Danmark. Jeg søger fortsat sparring med dygtige undervisere i England – på flere forskellige skoler.
 • Hvad er Kinesiologi - og hvad er din erfaring?
  Kinesilogi var den første alternative uddannelse som jeg uddannede mig inden for - i starten af 1990erne! Det var også her jeg stiftede bekendskab med læren om tankens kraft, arbejde med taknemmelighed og positivt programmerende sætninger. Også meredian baner og akkupressur punkter indgik i den uddannelse jeg gennemgik - så det var velkendt for mig da jeg mange år senere gik på kursus i obstetrisk akupunktur og brugte det i min praksis som jordemoder. Kinesiologien udvikler sig stadig og der findes adskillige retninger. Fælles for dem alle er, at de bruger muskel testen som kommunikationsredskab med kroppen. Herigennem er der mulighed for at afdække årsagen til et symptom og ikke mindst, at finde den bedste vej til at frigive energi og ophæve blokeringer, så kroppens selvhelbredende kræfter kan fungere optimalt. Jeg benytter stadig kinesiologien. Primært hvis jeg har en klient der gerne vil kombinere indtagelsen af kosttilskud med en af mine andre sessioner eller gerne vil vide om der er fødevarer der bør foretrækkes eller som er uhensigtsmæssige. Med kinesologien kan man også afdække om det kosttilskud eller den fødevare som man indtager optages optimalt. Har man en ubalance som hæmmer optagelsen så er indtagelsen måske helt forgæves. Og det er da smart at man kan teste det ;-) Dufte og krystaller som styrkende energigivere inddrager jeg også. Desuden så er jeg stor fan af det subjektive i denne testmetode! I stedet for at benytte en "one fits all" løsning som mange af de andre symptom lindrende alternative uddannelser retter sig mod, så er der efter min mening mulighed for, at arbejde meget mere subjektivt/målrettet med kinesiologien. Jeg er ret sikker på at det også var derfor, at jeg faldt for Den Ny Tids Healing der tilpasses den enkelte snarere end at heale med symboler, efter symptomer osv. som man f.eks. finder i Reiki healer metoden.
 • Hvilke etiske regler overholder du?
  Jeg overholder naturligvis de 10 regler som clairvoyant-foreningen beskriver, at den dygtige og kompetente clairvoyant rådgiver bør overholde. (se nedenfor) Desuden så er jeg som jordemoder uddannet langt grundigere inden for etik, pædagogik, kommunikation end det man opnår på nogen anden spirituel uddannelse. Min autorisation som jordemoder foreskriver i øvrigt, at jeg arbejder under en række andre regelsæt også. Jeg har en skærpet sans i forhold til at vide, hvornår der bør henvises til sundhedsvæsenet eller til andre behandlere. Det mener jeg naturligvis er en vigtig og nødvendig kompetence at besidde når man arbejder med mennesker. 1. Stiller kun ind på personer der selv har bedt om det 2. Giver kun råd der er konstruktive og stiller klienten bedre 3. Viser respekt og indlevelsesevne over for sin klient 4. Har tavshedspligt 5. Har stor ansvarlighed, god etisk forståelse og høj moral 6. Har en god skelneevne 7. Udøver kun clairvoyance i forsvarlig fysisk og psykisk tilstand 8. Adskiller clairvoyant rådgivning fra anden almen rådgivning 9. Tilbyder clairvoyancen optaget på elektronisk medie eller i skriftlig form 10. Opfylder samtlige nærværende regler under alt clairvoyant arbejde
 • Priser?
  Du finder du mine priser via min min hovedmenu her på min webside. Som studerende kan du ved fremvisning af f.eks. studiekort få 10% rabat på mine sessioner. Jeg yder også rabat ved forløb. Dette kan du får mere information om ved din første session hos mig.
 • Hvordan booker jeg en tid?
  Du kan finde vej til min side med bookinger ("book online") via min forside. Synes du, at ventetiden for en aftale med mig bliver for lang? eller er der bare ikke rigtig nogle tider der passer dig? – så er du naturligvis også velkommen til, at udfylde min kontaktformular og så vender jeg tilbage til dig - hurtigst muligt. Hvis du skulle få udfordringer under vejs i din booking eller du ikke rigtig kan få det til at fungere - så udfylder du naturligvis også bare min kontaktformular på forsiden. Så skal jeg hjælpe dig så hurtigt jeg kan!
 • Hvordan betaler jeg?
  Du kan betale via MobilePay efter din session. Du behøver ikke at betale forud.
 • Kan jeg afbestille den tid jeg har booket?
  Ja – du skal afbestille din aftale senest 24 timer inden. Ellers skal du desværre betale det fulde beløb.
 • Åbningstider?
  Det vil være tiderne i min booking kalender der er vejledende for åbningstider. Her ud over så bestræber jeg mig på at besvare henvendelser på mail & via min kontakt formular så hurtigt som muligt. Opkald besvarer jeg typisk mandag - fredag fra kl. 9-17. Jeg kan være optaget af en session og du er derfor meget velkommen til at lægge mig en besked eller sende mig en sms. Så besvarer jeg denne så hurtigt jeg kan.
bottom of page