Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afdødekontakt? (mediumship)


Det centrale i arbejdet med afdøde er, at skabe bevis for, at der er et liv efter døden.

Det handler selvfølgelig også om, at bringe beskeder fra et familiemedlem, en ven eller et dyr som er gået over på den anden side (til den åndelige verden) til den person der ønsker kontakten.

Og så handler det om, at være budbringer for den kommunikation og de beskeder som de afdøde ønsker, at bringe og som mange efterladte længes efter.

Og JA – da jeg er medie, kan jeg kontakte og formidle beskeder fra afdøde.

Som clairvoyant mestrer man ikke nødvendigvis kontakten til de afdøde. Det er en særlig disciplin!

Er du uddannet i afdødekontakt (mediumship)

Ja – jeg har taget uddannelse i både England og Danmark.

Jeg har bl.a. set afdøde siden jeg var barn og det var også dette område af det spirituelle jeg først fik lyst til at udforske, udvikle og træne hos mig selv.

Jeg havde først og fremmest brug for at teste hvad det egentlig var jeg kunne og hos nogle dygtige lære mestre.

England er den tvivl det ultimative sted at lære denne form for kontakt til den åndelige verden, så det var selvfølgelig også der jeg begyndte. Siden har jeg haft lyst til at blive eksamineret her i Danmark, så jeg også har det papir på plads. Covid19 har rykket mi eksamen en smule – men den er i hus inden længe.

Jeg søger fortsat sparring med dygtige undervisere i England – på flere forskellige skoler.
Hvad er clairvoyance?


Clairvoyance betyder klarsyn – altså at kunne se klart.

Som clairvoyant bruger man dog ikke nødvendigvis kun klarsynet når man laver clairvoyance.

Ofte er det en kombination af klarsyn, klarfølelse og klarhørelse.

Selv får jeg vist billeder, ord og får hvisket ord eller bliver på anden vis ”prikket” på skulderen med formidling af mine guider. Jeg kan også blive præsenteret for fysisk smerte og følelser/stemninger.

Clairvoyance kan bruges til, at give dig overblik over både udfordringer og muligheder i dit liv.

Det er altså et redskab du kan bruge som vejledning til, at blive skubbet i den rigtige retning. Det er en fin metode til at få hjælp til at komme videre og til, at få det bedste ud af den situation du befinder dig i lige nu – eller i dit liv generelt.

Du vil altid modtage konstruktiv og kærlig vejledning til dit højeste bedste når jeg formidler til dig via clairvoyance.
Er du uddannet Clairvoyant rådgiver?


Ja det er jeg.

Og heldigvis også meget andet…

Jeg er eksamineret i forskellige discipliner inden for clairvoyance, den åndelige verden, spirituel/åndelig personlig udvikling og etik.

Desuden så er jeg uddannet og trænet i mediumship, meditation og mindfuldness.

Jeg er også uddannet i kommunikation, coaching, psykologi og pædagogik som jordemoder og gennem min lederuddannelse.

Jeg har haft et hav af konsultationer med familier og gravide – og så har jeg coachet og kompetenceudviklet mine medarbejdere/team som leder.

Jeg vil dog gerne understrege at jeg har mødt mange dygtige medier og clairvoyante, siden jeg i slutningen af 1980’erne, selv begyndte at arbejde aktivt med og trænede i forskellige alternative/spirituelle discipliner. De havde ingen eksamineret uddannelse bag sig! – men var alligevel dygtige inden for deres felt.

Når det så er sagt, så synes jeg, at det er fint med uddannelse – det giver dog ikke nødvendigvis nogen garanti for, at personen som du sidder over for er en dygtig formidler af den åndelige verden eller den bedste formidler for dig.

Efter min mening gør det ikke spor, at man har en anden eller flere uddannelser med sig "i bagagen" - og en god portion livserfaring!
Hvad er healing?


Healing betyder helbredelse, helende eller at hele – og er et låneord fra engelsk.

Under healing foretages en energioverførsel af den universelle energi, hvorefter kroppen kan forløse de blokkeringer i energisystemet, som påvirker helbredet negativt.

Healing er en behandlingsform der altid har været tilgængelig her på jorden. Healing og håndspålæggelse har historisk set været praktiseret i mange former og optræder i mange forskellige samfund.

Med andre ord, så har der gennem menneskets historie altid eksisteret helbredelsesmetoder baseret på overførsel af universel, altgennemtrængende livsenergi. Den samme energi som frembringer og opretholder alt liv i universet.
Hvad er Den Ny Tids Healing?


Den Ny Tids Healing er en meget kraftigere energi, hvor der bevidst arbejdes med engle, universet, lysvæsener og lyset.

Et centralt element i denne healings form er også, at forstå hvorfor smerten eller ubehaget opstår.

Med Den Ny Tids Healing, hjælper man klienten til, at integrere krop, sjæl og ånd.

Det kan være en proces der byder på erkendelsen af, at det den enkelte står for eller tror på muligvis ikke er det bedste for personen. Altså et stort bevidsthedsskifte der også foregår på indre plan.

Du inviteres med andre ord ofte til at deltage i processen.

Med healingen åbnes der samtidig blidt op for de fysiske og psykiske blokeringer.
Hvad er forskellen på andre healings metoder og Den Ny Tids Healing?


En karakteristisk forskel på andre healingsmetoder - den gamle tids healing og Den Ny Tids Healing er, at healeren i andre healingsmetoder (den gamle tids healing) f.eks. spørger klienten, hvor det gør ondt, hvorefter healeren healer dette område.

Smerten kan forsvinde i en periode men kommer ofte igen. Enten på samme eller et nyt sted på kroppen.

Det samme kan gøres sig gældende med emotionelle ubalancer - ved den gamle tids healingsmetoder vil det altid være healeren der beslutter hvilken medtode der skal heales efter.
Hvor stammer Den Ny Tids Healing fra?


Den Ny Tids Healing er kanaliseret af Belinda Much som er blevet undervist af engle, lysvæsener og opstegne mestre.

Under sin undervisning/kanalisering af denne healings metode, forsøgte Belinda, at finde andre beskrivelser af disse teknikker og det hun selv oplevede/fik vist. Det eneste sted hvor Belinda fandt en lille beskrivelse af samme metode at heale på, var i en af Lorna Byrnes bøger.

Belinda var i øvrigt uddannet i Reiki healing, inden hun fik Den Ny Tids Healing kanaliseret.

Belinda arbejder også med hypnose og er meget dygtigt inden for dette felt. Du kan læse mere om Belinda på www.dennytidshealerskole.dk
Hvad kan heales med Den Ny Tids Healing?


Alt kan heales med Den Ny tids healing, som er en helt unik metode.

Kort fortalt, så skaber denne healing balance på alle plan - fysisk, psykisk og emotionelt.

Den er så fantastisk fin og går godt i spænd med mit øvrige spirituelle arbejde.

Med denne metode kan der heales direkte på kroppen, på dine chakra og din aura.

Der kan heales på tidligere liv, nuværende liv og endda på kommende liv.

Healingen skaber fantastisk balance og glæde samt byder op til, at du finder ind til dig selv og giver DIG selv mulighed for, at udleve dit fulde potentiale.

Healingen kan bestemt benyttes til andet end smerte i kroppen. Healingen kan varmt anbefales til emotionelle udfordringer, hvis du er trist og føler, at du har brug for, at finde glæden igen.

Healingen skaber balance og harmoni i kroppen, fred i sindet, styrker og støtter immunforsvaret og er effektiv mod infektioner og muskel- og ledsmerter.

Kort fortalt så skaber denne healing balance på alle plan - fysisk, psykisk og emotionelt.

Hvis du er i tvivl om healing er noget for dig er du hjertelig velkommen til, at skrive til mig via min kontaktform.
Er du uddannet i Den Ny Tids Healing?


Ja!

For mig er det som at have "fundet hjem”, at have fundet Den Ny Tids Healing.

Jeg mærker en tydelig forskel i vibrationen i denne healings energi.

Desuden har jeg taget en del af Reiki uddannelse for mange år siden. Jeg fandt dog aldrig helt den samme ”forbindelse” til Reiki som jeg har fundet til Den Ny Tids Healing.
Er du uddannet jordemoder?


Ja det er jeg!

Jeg har en dansk autorisation, hvilket betyder, at jeg skal overholde en række regler og rammer når jeg udfører det jordemoder faglige hverv.

Jeg har arbejdet på mange fødesteder og i flere steder i verden.

Jeg var den første der tog initiativ til, at få et semester på jordemoderuddannelsen godkendt til, at blive afholdt i New Zealand.

Jeg var fascineret af systemet i New Zealand, der giver den gravide mulighed for, at vælge sin egen jordemoder præcis som vi vælger vores egen læge her i Danmark.

Desuden så var jeg fascineret af det store forebyggende arbejde som blev prioriteret og som man fandt absolut nødvendigt for en sund graviditet, en tryg fødsel og en barselsperiode i harmoni - med lette amme forløb og god vejledning.

En signifikant forskel fra Danmark til New Zealand var bl.a. antallet af besøg hos/af en jordemoder både før og efter fødslen. Fødslen blev naturligvis også varetaget af den samme jordemoder og ofte på hospital. Så det at have sin egen jordemoder var altså ikke betinget af om man valgte en hjemmefødsel eller ej.

Jeg havde en fantastisk læreproces i New Zealand med masser af god faglig sparring og udveksling samt tips og teknikker som jeg ikke har mødt andre steder i verden – og som jeg fortsat glædeligt deler ud af.

Min jordemoder mentor i New Zealand benyttede f.eks. Bachs Blomtermedicin som et helt normalt supplement til de gængse medicinske metoder. Det var jo fantastisk for mig at opleve og lære af og fantastisk at se, at man ikke behøvede at være ”skabs holistisk” i New Zealand. Her koblede man det man ønskede på din sundhedsfaglige pallette så længe man praktiserede forsvarligt og ansvarsfuldt.

Jeg har i øvrigt også været med til at føde den New Zealanske model ind på det danske hospital. Som et forsøg – der desværre viste, at det var for dyrt at implementere i Danmark! De mange tilfredse gravide og fødende der var her talte deres helt eget sprog!
Har du erfaring som privat praktiserende jordemoder?


Ja! - her har jeg også været pionér.

Det gav næsten sig selv når jeg havde fået erfaring med det system der var i New Zealand.

Mine primære ydelser var svangre konsultationer, fødselsforberedelse, undervisning i amning og hjælp i barselsperioden.

Mit arbejde med min private praksis fik mig ofte til at stille spørgsmål ved de tilbud som vi som samfund ikke tilbød de gravide og fødende samt familier i Danmark.

Så I en årrække læste jeg en Master i Folkesundhed og ledt på en rejse der indbefattede lederstillinger i både offentligt og privat regi.

Og den private jordemoderpraksis den fortsatte – dog ikke på fuld tid, men der har var hele tiden gravide og særligt barslende med udfordringer der fandt min vej.

Og det gør de i øvrigt stadig – heldigvis.
Hvad er forbindelsen mellem arbejdet som jordemoder og holistisk spirituel vejleder?


For mig er det primært forebyggelsen der er forbindelsen.

Min viden som åndelige og spirituel vejleder går fint hånd i hånd med min Master i Folkesundhed/forebyggelse og det jordemoderfaglige.

Faktisk ser jeg ikke, at det ene kan erstatte det andet i den model som jeg har valgt at arbejde med.

Mit bedste råd til dig som gravid (eller hvis du ønsker at blive gravid) det er FORBEREDELSE – og hellere for meget end for lidt!

Hvis du enten forsøger at blive gravid eller du er gravid - men fortsat er i tvivl om du forstår hvad jeg mener?

– så er du naturligvis mere end velkommen til, at kontakte mig via min kontaktform på min forside, så vender jeg retur til dig hurtigst muligt og kommer med en uddybende forklaring.
Master of Public Health - hvorfor? og hvordan passer den så ind?


Det primæder svar er nok fordi jeg er nysgerrig! Og fordi jeg stod et sted i min jordemoderkarriere hvor jeg bestemt ikke var tilfreds med udviklingen som fastansat på hospital. Jeg oplevede nedskæringer inden for mit faglige speciale som jordemoder, som skærpede min nysgerrighed yderligere. Jeg havde en hypotese om, at ikke alle de anbefalinger som man som jordemoder giver den gravide, de fødende eller barslende er underbygget med evidens. Jeg var f.eks. optaget af hvorfor man reducerede antallet af svangrekonsultationer hos jordemoderen, når både jeg og de gravide gav udtryk for at have et andet behov. Som jordemoder arbejder man med udgangspunkt i sundhedsstyrelsens retningslinjer og min nysgerrighed i forhold til den evidens/de undersøgelser der lå bag disse anbefalinger var bl.a. det jeg kunne forfølge på denne uddannelse. Jeg en afhandling der belyste hvad årsagen er til at der ændres i f.eks. anbefalinger i sundhedsstyrrelsens retningslinjer. Jeg lærte selvfølgelig ogå en hel masse om folkesunhed generelt, både i Danmark men bestemt også i resten af verden. Og jeg lærte hvordan man tilgår undersøgelser med et kritisk blik og hovr valide de er. Desuden lærte jeg, at mange af de sundhedsanbefalinger som vi støtter os til igennem hele livet faktisk ikke er baseret på fakta/undersøgelser/evidens men snarere på tradition, kultur og gamle vaner der er overleveret fra sundhedsfaglige personer. Uddannelsen giver et godt afset og suplement til mit holistiske/spirituelle arbejde og arbejdet som jordemoder - og det giver mig en god mulighed for at kende fakta!
Hvilke etiske regler overholder du?


Jeg overholder naturligvis de 10 regler som clairvoyant-foreningen beskriver, at den dygtige og kompetente clairvoyant rådgiver bør overholde. (se nedenfor)

Desuden så er jeg som jordemoder uddannet langt grundigere inden for etik, pædagogik, kommunikation end det man opnår på nogen anden spirituel uddannelse.

Min autorisation som jordemoder foreskriver i øvrigt, at jeg arbejder under en række andre regelsæt også.

Jeg har en skærpet sans i forhold til at vide, hvornår der bør henvises til sundhedsvæsenet eller til andre behandlere. Det mener jeg naturligvis er en vigtig og nødvendig kompetence at besidde når man arbejder med mennesker.

1. Stiller kun ind på personer der selv har bedt om det
2. Giver kun råd der er konstruktive og stiller klienten bedre
3. Viser respekt og indlevelsesevne over for sin klient
4. Har tavshedspligt
5. Har stor ansvarlighed, god etisk forståelse og høj moral
6. Har en god skelneevne
7. Udøver kun clairvoyance i forsvarlig fysisk og psykisk tilstand
8. Adskiller clairvoyant rådgivning fra anden almen rådgivning
9. Tilbyder clairvoyancen optaget på elektronisk medie eller i skriftlig form
10. Opfylder samtlige nærværende regler under alt clairvoyant arbejde
Priser?


Foreløbig finder du mine priser i min booking sektion.

Du kan kigge med på disse og læse lidt om sessionerne jeg tilbyder.

Jeg forsøger, at holde mine priser på et niveau hvor de fleste kan være med.

Hvor jeg samtidig bevarer respekten for det energiarbejde jeg udfører og den udveksling der sker.

Af samme årsag så er jeg naturligvis af den overbevisning, at tårn høje priser på spirituelle ydelser ikke nødvendigvis afspejler højere kvalitet!

Der er ingen regulering på dette område, så det er den enkelte der sælger sine ydelser som vælger hvad prisen skal være.

Det er alt samme et spørgsmål om prioritering – både når man sætter en pris som sælger

og når du som kunde skal købe.

Du kan selvfølgelig følge anbefalinger og gåde råd fra andre når du vælger hvilken spirituel vejleder/behandler du vil benytte – men i sidste ende så er det alligevel ikke din garanti for at du bliver tilfreds.

Der er jo ingen der er som dig.
Hvordan booker jeg en tid?


Du kan finde vej til min side med bookinger øverst i menyen ”Book online”

Synes du, at ventetiden for en aftale med mig bliver for lang?

eller er der bare ikke rigtig nogle tider der passer dig?

– så er du naturligvis også velkommen til, at udfylde min kontaktformular og så vender jeg tilbage til dig - hurtigst muligt.

Hvis du skulle få udfrodringer under vejs i din booking eller du ikke rigtig kan få det til at fungere - så udfylder du naturligvis også bare min kontaktformular på forsiden.

Så skal jeg hjælpe dig så hurtigt jeg kan!
Hvordan betaler jeg?


Du kan betale via mit booking system med betalingskort eller du kan vælge "manuel" betaling og betale med MobilePay eller kontanter.

Har du andre ønsker til betaling, så kontakt mig via min kontaktform.
Kan jeg afbestille den tid jeg har booket?


Ja – du skal afbestille din aftale senest 24 timer inden.

Ellers skal du desværre betale det fulde beløb.
Åbningstider?


Mandag til fredag 9-17

Weekender efter aftale.
Er du uddannet i afdødekontakt (mediumship)?


Ja – jeg har taget uddannelse i både England og Danmark.

Jeg har bl.a. set afdøde siden jeg var barn og det var også dette område af det spirituelle jeg først fik lyst til at udforske, udvikle og træne hos mig selv.

Jeg havde først og fremmest brug for, at teste hvad det egentlig var jeg kunne og hos nogle dygtige lære mestre.

England er uden tvivl det ultimative sted, at lære denne form for kontakt til den åndelige verden, så det var selvfølgelig også der jeg begyndte. Siden har jeg haft lyst til at blive eksamineret her i Danmark.

Jeg søger fortsat sparring med dygtige undervisere i England – på flere forskellige skoler.
Hvad er Kinesiologi - og hvad er din erfaring?


Kinesilogi var den første alternative uddannelse som jeg uddannede mig inden for - i starten af 1990erne! Det var også her jeg stiftede bekendskab med læren om tankens kraft, arbejde med taknemmelighed og positivt programmerende sætninger. Også meredian baner og akkupressur punkter indgik i den uddannelse jeg gennemgik - så det var velkendt for mig da jeg mange år senere gik på kursus i obstetrisk akupunktur og brugte det i min praksis som jordemoder. Kinesiologien udvikler sig stadig og der findes adskillige retninger. Fælles for dem alle er, at de bruger muskel testen som kommunikationsredskab med kroppen. Herigennem er der mulighed for at afdække årsagen til et symptom og ikke mindst, at finde den bedste vej til at frigive energi og ophæve blokeringer, så kroppens selvhelbredende kræfter kan fungere optimalt. Jeg benytter stadig kinesiologien. Primært hvis jeg har en klient der gerne vil kombinere indtagelsen af kosttilskud med en af mine andre sessioner eller gerne vil vide om der er fødevarer der bør foretrækkes eller som er uhensigtsmæssige. Med kinesologien kan man også afdække om det kosttilskud eller den fødevare som man indtager optages optimalt. Har man en ubalance som hæmmer optagelsen så er indtagelsen måske helt forgæves. Og det er da smart at man kan teste det ;-) Dufte og krystaller som styrkende energigivere inddrager jeg også. Desuden så er jeg stor fan af det subjektive i denne testmetode! I stedet for at benytte en "one fits all" løsning som mange af de andre symptom lindrende alternative uddannelser retter sig mod, så er der efter min mening mulighed for, at arbejde meget mere subjektivt/målrettet med kinesiologien. Jeg er ret sikker på at det også var derfor, at jeg faldt for Den Ny Tids Healing der tilpasses den enkelte snarere end at heale med symboler, efter symptomer osv. som man f.eks. finder i Reiki healer metoden.
Hvad er Obstetrisk akupunktur?


Den obstetriske akupunktur retter sig særligt til ualancer, symptimer og forebyggelse inden for fertilitet, gaviditet, fødsel og i barselperioden. Som jordemoder har jeg bl.a. benyttet akupunkturen til at behandle graviditetskvalme, gener ved væske i kroppen og til stimmulering af fødselens igangsættelse. Under fødslen har jeg brugt akupunkturen som smertelindring, til stimmulering af veerne/livmoderens arbejde, til at stimmulere en moderkage der ikke lige slipper af sig selv og til at stimmulere sammentrækningen af livmoderen efterfølgende.
Kan man benytte obstetrisk akupunktur til fødselens igangsættelse (fødselsmodning)?


Mange gravide kvinder har naturligt nok en utålmodighed og bekymring i forhold til om fødselen går i gang af sig selv eller om denne skal igangsættes medicinsk. Jeg oplever desværre, at fokus på- og anst for at gå over tid og for den medicinske igangsættelse kan føre til, at den naturligt indtrufne fødsel lige præcis udskydes eller ikke indtræffer! Akupunktur kan ikke forcere en fødsel i gang hvis ikke krop og psyke er parat! Akkupunkturen kan dog være en god stimmulerende hjælper men det drejer sig i højere grad om, at få afbalanceret både krop og sind så der er optimal balance og mindsket angst og blokeringer. Jeg benytter derfor hellere individuelt tilpasset fødselsforberedenede behandling, hvor der altid indgår healing og kan indgå akupunktur samt en række andre fødselsstimmulerende metoder. Som jordemoder har jeg oplevet at både bekymringer, anst og traumer kan have en negativ effekt på sundehed/balance i både graviditet, i forhold til fødslens start og andre fødselsprocesser samt i barselsdagene. Som healer ser jeg til gengæld, at det er muligt at genoprette og afhjælpe mange af disse gamle ubalancer i både krop og psyke - og jo før jo bedre. Kig også med på min blog. Der vil være indslag som rummer emnet Den Ny Tids Healing og familidannelse.
Hvordan finder jeg en dygtig healer?


Efter min mening skal du selvfølgelig se på, hvad den pågældende har af uddannelse bag sig. Dvs. hvor mange timers undervisning har den pågældende healer modtaget samt hvilken. Har der være timer med supervision under uddannelsen og mulighed for at sparre og diskutere sine healingsoplevelser. Har der være "blindtest" med en række healer klienter, hvor underviseren kendte til casen hos klienten på forhånd? Man kan forstille sig, at man sammenligner med, at skulle finde sig en chauffør. Hvad ville du føle dig tryg ved? En person der havde taget den fulde pakke med køreundervisning og desuden e række ekstra timer der gav yderligere kompetencer i køresikkerhed? Eller ville du vælge chaufføren der kunne kalde sig chauffør efter at have taget en turbo uddannelse med halvt så mange undervisningstimer? Healerringen er et sted du kan kigge efter kvalificeret healing. Healere der er medlem og registrerede her, har genemgået uddannelse af et vist krav til både uddannelse og undervisningstimer.