top of page

Mediumship – kontakt til afdøde

Afdødekontakt er en disciplin som har til formål at skabe kontakt til de afdøde og savnede i den åndelige verden. 

Som medie er jeg  “oversætter” for og kommunikerer med dine afdøde når du kommer til en session hos mig. 

Det var mødet med en ung kvinde, der fik mig til at huske på, hvor betydningsfuldt mit arbejde med, at skabe kontakt til de afdøde er. 

Kvinden havde mistet et meget kært og betydningsfuldt familiemedlem - og som kvinden beskrev det, så skete det overraskende pludseligt!  Kvinden var ikke selv vant til det spirituelle eller kontakten til den åndelige verden, og var faktisk noget betænkelig ved sessionen. 

Ønsket om kontakt overtrumfede alligevel hendes skepsis! Kvinden fik den længe ønskede kontakt til sit familiemedlem og var så forbløffet og glædeligt overrasket over de beviser jeg kunne kommunikere, at hun beskrev oplevelsen som noget af det bedste hun havde givet sig selv. 

Ovenstående er et fint eksempel på hvorfor jeg arbejder som medie og hjælper med at oversætte og skabe kontakt til den åndelige verden.

 

Mit fornemmeste formål er også, at skabe bevis for, at det er lige netop den afdøde som du kender som jeg har kontakt til.

Under sessionen formidler jeg de beskeder som den afdøde har, og via kommunikationen så sørger jeg for, at oplevelsen bliver levende og hjertevarm. Jeg stiller desuden skarpt på den besked som din afdøde kommer med og gerne vil formidle til dig.

Denne session kan du kun booke ved at benytte min kontaktform, via mail eller via sms (20696994). 

 

En session varer ca. 1 time og koster kr. 800,-

TQQU4202[1].JPG
bottom of page