DenNy Tids Healing

Hvad er healing og hvordan kan det hjælpe dig?

Alt kan heales!

- særligt med Den Ny Tids Healing som er en helt unik metode.

Healing med Den Ny Tids energi er særlig og meget kraftfuld men samtidig meget kærlig. 

Du vil derfor opleve en dyb indre ro både under og efter healingen.

Under healingen er jeg kanal for en højere kraft - den universelle guddommelige energi. Jeg arbejder bevist med lyset og universet og for at give dig en forståelse for hvad der skal til for, at du kan trives bedst muligt.

Den Ny Tids Healing kan alle mennesker kan få gavn og glæde af. Healingen skaber balance, harmoni samt fred og ro i krop og sind.

Healingen balancerer dit energisystem, giver dig fornyet energi og aktiverer også kroppens egen evne til løsne blokeringer og stagneret energi.

Den Ny Tids Healing styrker immunforsvaret og er effektiv mod betændelsestilstande, muskel- og ledsmerter. Healingen har effekt på mange ubalancer og udrenser samt afgifter kroppen for gamle affaldsstoffer. Denne healing kan med stor fordel benyttes til andet end fysiske symptomer og smerte i kroppen. Er du stresset eller trist og føler du, at du har brug for, at finde overskuddet og glæden igen, så kan denne healing varmt anbefales.

En enkelt healing kan sagtens stå alene. Min erfaring er også, at der ikke skal et bestemt antal healinger til før der opleves en virkning. Det hele afhænger selvfølgelig af, hvad du ønsker at få hjælp til med healingen. Du kan benytte denne form for healing alene men du vil sagtens kunne bruge healingen til at støtte op om andre behandlingsformer også. Der er ingen tvivl om, at det vil hjælpe dit system og proces - uanset om healingen er et supplement til øvrige behandlinger eller du udelukkende benytter healing.

Sådan foregår healingen - hvad vil du mærke?

En healing begynder altid med en afklarende samtale om udfordringerne/ønsket for healingen. Selve healingen foregår påklædt, liggende med et tæppe omring dig, i fredfyldte omgivelser. Stille musik og små lavendelposer på øjnene gør, at du slapper af, mens healingen foregår. Jeg benytter en række teknikker fra den Ny Tids Healing. Jeg benytter mig ikke nødvendigvis af at heale ved, at placere mine hænder direkte på din krop. Under healingen vil du måske mærke varme, kulde en nænsom prikken eller sitren. Nogle ser også farver. Du vil føle en afslappet tilstand og måske endda falde i søvn. Det har dog ingen betydning for effekten af healingen om du mærker noget eller ej. Efter ca. 1 time taler vi igen om, hvordan det var og jeg formidler de beskeder der vil være til dig samt giver dig øvrige vejledninger.

 

Efter healingen

Efter behandlingen er det vigtigt, at du drikker rigeligt med vand da din krop har brug for dette til udrensningen. Helst det kommende døgn. Desuden vil jeg anbefale dig, at give dig selv plads og ro efter healingen og ikke have for travlt eller for mange aftaler. Dette og meget mere vil jeg fortælle dig efter healingen.

Er du fortsat i tvivl om healing er noget for dig?

Hvis du er i tvivl om Den Ny Tids Healing er noget for dig, er du hjertelig velkommen til, at skrive til mig via min kontaktform. Så vender jeg retur til dig. Du er også velkomme til at kigge i FAQ som du finder i toppen af min forside. Det kan jeg varmt anbefale. Her kan du bl.a. læse hvem der har udviklet Den Ny Tids Healing og meget mere.