DenNy Tids Healing

Hvad er healing og hvordan kan det hjælpe dig?

En healing hos mig er aldrig "bare" en healing.

Så har du tidligere forsøgt dig med healing men ikke mærket at det var noget for dig? - så vil jeg bestemt anbefale dig at give det et forsøg hos mig!

Mine healings sessioner har på kort tid udviklet sig til en "360 graders vurdering" med healingen som base.

Og mit arbejde med healing har også budt på en ny healings metode som jeg har fået kanaliseret via mit arbejde med den åndelige verden.

Alt kan heales!  

- særligt med Den Ny Tids Healing som er en helt unik metode.

Healing med Den Ny Tids energi er særlig og meget kraftfuld men samtidig en meget kærlig healing med kanaliserede beskeder. 

Du vil derfor opleve en dyb indre ro både under og efter healingen.

Under healingen er jeg kanal for en højere kraft - den universelle guddommelige energi. Jeg arbejder bevidst med lyset og universet og for, at give dig en forståelse af hvad der skal til for, at du kan trives bedst muligt. Er du på en søgen i din egen udviklingsrejse, så vil denne healing også kunne hjælpe dig ved, at skabe klarhed og fokus. Ved at være en ekstra styrke så du selv ser og mærker, at "lyset for enden af tunnelen" bliver lidt tydeligere for dig.

Jeg benytter mig altid af den 360 graders pallette jeg har af andre spirituelle og alternative metoder. Du kan derfor  f.eks. opleve, at jeg også rådgiver dig om indtagelse af f.eks. vitaminer, mineraler og homøopati eller vejleder dig om kost eller andre optimerende tiltag der særligt er tilpasset dig. Alt sammen noget der bliver kommunikeret til mig fordi jeg har forståelsen og uddannelsen fra det sundhedsfaglige felt men også fra kinesiologien. Via healingen kan jeg forankre og heale på det der bliver vist og det som kommunikeres specielt til dig.

Indtager du allerede kosttilskud, eller medicin så vil jeg anbefale, at du medbringer dette.

Alle vil få gavn og glæde af Den Ny Tids Healing. Healingen skaber balance, harmoni samt fred og ro i krop og sind.

Healingen balancerer dit energisystem, giver dig fornyet energi og aktiverer også kroppens egen evne til løsne blokeringer og stagneret energi.

Den Ny Tids Healing styrker immunforsvaret og er effektiv mod betændelsestilstande, muskel- og ledsmerter. Healingen har effekt på mange ubalancer og udrenser samt afgifter kroppen for gamle affaldsstoffer. Denne healing kan med stor fordel benyttes til andet end fysiske symptomer og smerte i kroppen. Er du stresset eller trist og føler du, at du har brug for, at finde overskuddet og glæden igen, så kan denne healing varmt anbefales.

En enkelt healing kan sagtens stå alene. Min erfaring er også, at der ikke skal et bestemt antal healinger til før der opleves en virkning. Det hele afhænger selvfølgelig af, hvad du ønsker at få hjælp til med healingen. Du kan benytte denne form for healing alene men du vil sagtens kunne bruge healingen til at støtte op om andre behandlingsformer også. Der er ingen tvivl om, at det vil hjælpe dit system og proces - uanset om healingen er et supplement til øvrige behandlinger eller du udelukkende benytter healing.

Sådan foregår healingen - hvad vil du mærke?

En healing begynder altid med en afklarende samtale om udfordringerne/ønsket for healingen. Selve healingen foregår påklædt, liggende med et tæppe omring dig, i fredfyldte omgivelser. Stille musik og små lavendelposer på øjnene gør, at du slapper af, mens healingen foregår. Jeg benytter en række teknikker fra den Ny Tids Healing. Jeg benytter mig ikke nødvendigvis af at heale ved, at placere mine hænder direkte på din krop. Under healingen vil du måske mærke varme, kulde en nænsom prikken eller sitren. Nogle ser også farver. Du vil føle en afslappet tilstand og måske endda falde i søvn. Det har dog ingen betydning for effekten af healingen om du mærker noget eller ej. Efter ca. 1 time taler vi igen om, hvordan det var og jeg formidler de beskeder der vil være kanaliseret til dig samt giver dig øvrige vejledninger.

 

Efter healingen

Efter behandlingen er det vigtigt, at du drikker rigeligt med vand da din krop har brug for dette til udrensningen. Helst det kommende døgn. Desuden vil jeg anbefale dig, at give dig selv plads og ro efter healingen og ikke have for travlt eller for mange aftaler. Dette og andre tips & trics til at støtte yderligere op omkring din healing, vil jeg fortælle dig efter sessionen.

Er du fortsat i tvivl om healing er noget for dig?

Hvis du er i tvivl om Den Ny Tids Healing er noget for dig, er du hjertelig velkommen til, at skrive til mig via min kontaktform. Så vender jeg retur til dig. Du er også velkomme til at kigge i FAQ som du finder i toppen af min forside. Det kan jeg varmt anbefale. Her kan du bl.a. læse hvem der har udviklet Den Ny Tids Healing og meget mere.