top of page

DenNy Tids Healing

Hvad er healing og hvordan kan det hjælpe dig?

En healing hos mig er aldrig "bare" en healing.

Mine healings sessioner har udviklet sig til en "360 graders vurdering" med Forskellige healende teknikker som primært er hentet i shamanismen og den Ny Tids Energi.

Mit arbejde med healing har også budt på en ny healings metode som jeg har fået kanaliseret via mit arbejde med den åndelige verden.

Den Ny Tids Healing, er en helt unik metode - der giver dig mulighed for, at få healet på stort set alt.

Det er en særlig og meget kraftfuld men samtidig en meget kærlig healing med kanaliserede beskeder. Du vil derfor opleve en dyb indre ro både under og efter healingen.

Under healingen er jeg kanal for en højere kraft - den universelle guddommelige energi. Jeg arbejder bevidst med lyset, energien og universet og for, at give dig en forståelse af hvad der skal til for, at du kan trives bedst muligt.

Er du på en søgen i din egen udviklingsrejse, så vil denne healing også kunne hjælpe dig ved, at skabe klarhed og fokus. Ved at være en ekstra styrke så du selv ser og mærker, at "lyset for enden af tunnelen" bliver lidt tydeligere for dig.

 

Jeg benytter mig ofte af den 360 graders pallette jeg har af andre spirituelle og alternative metoder.

Via healingen kan jeg forankre og heale på det der bliver vist og det som kommunikeres specielt til dig. Du kan derfor  f.eks. opleve, at jeg også rådgiver dig om indtagelse af f.eks. vitaminer, mineraler, blomstermedicin og homøopati eller vejleder dig om kost eller andre optimerende tiltag der særligt er tilpasset dig. Alt sammen noget der bliver kommunikeret til mig fordi jeg har forståelsen og uddannelsen fra det sundhedsfaglige felt og fra den spirituelle verden.

Jeg kombinerer og krydstjekker gerne med kinesiologien. Et godt redskab til test af hvad lige netop det din krop har brug for her og nu. 

Indtager du allerede kosttilskud, eller medicin så vil jeg anbefale, at du medbringer dette.

Jeg oplever at alle kan få gavn og glæde af Den Ny Tids Healing. Healingen skaber balance, harmoni samt fred og ro i krop og sind.

Healingen balancerer dit energisystem, giver dig fornyet energi og aktiverer også kroppens egen evne til løsne blokeringer og stagneret energi.

Den Ny Tids Healing styrker immunforsvaret og er effektiv mod bl.a. betændelsestilstande, muskel- og ledsmerter. Healingen har effekt på mange ubalancer og udrenser samt afgifter kroppen for gamle affaldsstoffer. Denne healing kan med stor fordel benyttes til andet end fysiske symptomer og smerte i kroppen. Er du stresset eller trist og føler du, at du har brug for at finde overskuddet og glæden igen, så kan denne healing varmt anbefales.

En enkelt healing kan sagtens stå alene. Min erfaring er også, at der ikke skal et bestemt antal healinger til før der opleves en virkning. Det hele afhænger selvfølgelig af, hvad du ønsker at få hjælp til med healingen. Du kan benytte denne form for healing alene men du vil sagtens kunne bruge healingen til at støtte op om andre behandlingsformer også. Der er ingen tvivl om, at det vil hjælpe dit system og din proces - uanset om healingen er et supplement til øvrige behandlinger eller du udelukkende benytter healing.

Sådan foregår healingen hos mig i min klinik - hvad vil du mærke?

En healing begynder altid med en afklarende samtale om udfordringerne/ønsket for healingen. Her forklarer jeg dig hvad en healing er og hvordan det virker. Selve healingen foregår påklædt, liggende med et tæppe omring dig, i fredfyldte omgivelser. Stille musik og små lavendelposer på øjnene gør, at du slapper af, mens healingen foregår. Jeg benytter en række teknikker fra den Ny Tids Healing og Shamanisme. Jeg benytter mig ikke nødvendigvis af at heale ved, at placere mine hænder direkte på din krop. Under healingen vil du måske mærke varme, kulde en nænsom prikken eller sitren. Nogle ser også farver. Du vil føle en afslappet tilstand og måske endda falde i søvn. Det har dog ingen betydning for effekten af healingen om du mærker noget eller ej. Efter ca. 45 min taler vi igen om, hvordan det var og jeg formidler de beskeder der vil være kanaliseret til dig samt giver dig øvrige vejledninger.

Sådan foregår en fjernhealing - hvad vil du mærke?

Før healingen vil jeg forklare dig hvordan du kan indstille dig og hvad du selv kan gøre for at modtage healingen bedst muligt. Selve healingen foregår ved, at jeg åbner et healende felt, hvor jeg kan inddrage dig og herigennem foretage healingen.  Jeg benytter en række teknikker fra den Ny Tids Healing og fra den shamanistiske retning. Under healingen vil du måske mærke varme, kulde en nænsom prikken eller sitren. Nogle ser også farver. Du vil føle en afslappet tilstand og måske endda falde i søvn. Det har dog ingen betydning for effekten af healingen om du mærker noget eller ej. Efter healingen taler vi igen om, hvordan det var og jeg formidler de beskeder der vil være kanaliseret til dig samt giver dig øvrige vejledninger.

 

Efter healingen

Efter behandlingen er det vigtigt, at du drikker rigeligt med vand da din krop har brug for dette til udrensningen. Helst det kommende døgn. Desuden vil jeg anbefale dig, at give dig selv plads og ro efter healingen og ikke have for travlt eller for mange aftaler. Dette og andre tips & trics til at støtte yderligere op omkring din healing, vil jeg fortælle dig efter sessionen.

Er du fortsat i tvivl om healing er noget for dig?

Hvis du er i tvivl om Den Ny Tids Healing er noget for dig, er du hjertelig velkommen til, at skrive til mig via min kontaktform. Så vender jeg retur til dig. Du er også velkommen til at kigge i FAQ som du finder i toppen af min forside. Det kan jeg varmt anbefale. 

bottom of page